Apartament de lux 3 camere, 85 mp, terasa generoasa, Buna Ziua

169.000 € (1.965 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Buna Ziua
  • ID proprietate: RMX11079
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă86 mp suprafaţa construită130 mp camere3 dormitoare2 etaje4 / P+6E băi2 anul construcţiei2008 tip imobilapartamente actualizat la06.07.2018

Descriere


RE/MAX Concept oferă spre vânzare in Exclusivitate un apartament de lux cu 3 camere, in zona strazii Buna Ziua, într-un imobil nou, finalizat in anul 2009. Apartamentul este situat la etajul 4/6, cu o suprafata generoasa de 86 mp utili si o terasa de 24 mp. Finisajele superioare și întreaga amenajare a acestuia îl plaseaza în topul locuințelor din aceasta zona. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat si are urmatoarea compartimentare: 1 living cu 1 bucatarie de tip open space, 2 dormitoare din care unul matrimonial cu baie proprie, 1 baie de serviciu, 1 hol si o terasa. Bucatarie este complet utilata (plita electrica pe inductie, cuptor, masina de spalat vase etc.). Apartamentul este dotat cu geamuri termopan cu tamplarie din PVC, usa metalica si este racordat la centrala de imobil, iar finisajele sunt ultramoderne (parchet, mocheta in dormitoare), iar mobilierul este personalizat.
Apartamentul dispune de un loc de parcare subteran inchiriat pana in 2019, iar apoi va beneficia de un loc de parcare in proprietate privata.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase TV
Alte spaţii
Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare