Apartament de inchiriat - 5 camere - zona Mihai Bravu

600 €/lună
  • Bucuresti, Mihai Bravu
  • ID proprietate: RMX5023
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă135 mp camere5 dormitoare2 etaje10 / P+10E băi2 anul construcţiei1989 tip imobilapartamente actualizat la18.08.2017

Descriere


O locuinta moderna, cu toate facilitatile necesare unui stil de viata adaptat acestui oras plin de viata. La doar 5 minute de mers pe jos de metroul Piata Iancului, 15 de Parcul National, acest apartament foarte spatios (135 mp utili) isi asteapta noii proprietari/chiriasi sa se bucure de intimitate in inima capitalei. Terasa de 20 mp, amenajata ca un spatiu de relaxare, te va bucura in diminetile de vara cand vei vrea sa-ti savurezi cafeaua in aer liber.
Cei 70 mp ai zonei de zi impreuna cu bucataria deschisa, se bucura de luminozitate si creaza spatiul perfect de petrecere a timpului alaturi de familie.
In ceea ce priveste zona de noapte, cele 2 dormitoare de cate 20 mp, alaturi de 2 bai spatioase, ofera confortul mult dorit dupa rutina de zi cu zi.
Aceasta proprietate a avut initial 4 camere, dar a fost modicata in 3, pentru a beneficia de o suprafata mai mare a livingului.
Apartamentul este disponibil atat pentru inchiriere, cat si pentru vanzare, asa ca te astept sa-l vezi, caci sigur iti va placea!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe TV
Alte spaţii
Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare