Apartament cu 5 camere-destinatie birouri-Clucerului/Kiseleff/Arcul de Triumf

1.200 €/lună (8 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Arcul de Triumf
  • ID proprietate: RMX11803
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă145 mp suprafaţa construită184 mp camere5 dormitoare3 etaje1 / 1S+P+5E băi2 anul construcţiei2005 tip imobilapartamente actualizat la15.05.2018

Descriere


Va prezentam spre inchiriere un apartament cu 5 camere, situat intr-un imobil cu destinatie si grad de ocupare, in cvasi-totalitatea sa, tip "office", pozitionat la etajul 1 din cele 5 niveluri care compun cladirea. Imobilul este amplasat pe strada Clucerului, in imediata vecinatate a bulevardului Averescu, a Arcului de Triumf, Parcului Herastrau si a bulevardului Kiseleff.
Pretabil pentru activitati de birou, la fel ca imobilul in intregul sau, apartamentul care se inchiriaza, de dimensiuni generoase, este impartit astfel: living, sala de intilniri-sedinte si alte trei camere/birouri, doua bai, balcon de cca. 15 mp., plus o bucatarie. In sectiunea foto va este pusa la dispozitie schita cadastrala a proprietatii. Costurile mici de intretinere lunare, pozitia deosebita si suprafetele care compun apartamentul, il recomanda viitorilor chiriasi drept un birou/sediu/punct de lucru reprezentative, un alt aspect de mentionat fiind constituit de raportul pret de inchiriere/calitate/suprafata, mai mult decit atractiv.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aer condiționat
Alte spaţii
Curte comună Lift WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare