Apartament cu 4 camere pe Clinicilor

850 €/lună (4 €/lună/mp)
  • Cluj-Napoca, Central
  • ID proprietate: RMX32
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă170 mp camere4 dormitoare3 etaje1 / D+P+1E+Pod+M băi2 anul construcţiei1928 tip imobilapartamente actualizat la11.05.2018

Descriere


RE/MAX Exclusive ofera la vanzare in Exclusivitate cu comision 0% pentru cumparator un apartament deosebit situat intr-o cladire interbelica din centrul Clujului. Apartamentul are o suprafata utila de 170 mp si este compus din: 4 camere, bucatarie, camara de alimente, 2 holuri, baie, wc, 2 balcoane, o terasa acoperita de 20 mp si este situat la etajul unu. Apartamentul are finisaje clasice, dar bine conservate, astfel incat necesita renovari minore: parchet din stejar, geamuri din lemn reconditionate si pastrate in forma originala, gresie, faianta si centrala termica. Camerele sunt foarte spatioase si luminoase. In acelasi imobil, la mezanin se afla si o garsoniera, care are suprafata utila de 22 mp, compusa din 1 camera, bucatarie, baie. Finisajele sunt clasice, faianta, gresie si centrala proprie. Apartamentul dispune de curte in suprafata de 277mp, precum si de un garaj care se afla tot in curte. De asemenea apartamentul are cota parte din pod si din beci.
Imobilul se afla in una din cele mai cautate zone ale Clujului si este ideal atat pentru locuinta, cat si ca investitie.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Curte comună
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare