Apartament cu 4 camere, mobilat-utilat-P-ta Victoriei-

850 €/lună (9 €/lună/mp)
  • Bucuresti, P-ta Victoriei
  • ID proprietate: RMX14336
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă99 mp suprafaţa construită110 mp camere4 dormitoare3 etaje5 / 1S+D+P+8E băi2 anul construcţiei1990 tip imobilapartamente actualizat la15.05.2018

Descriere


Va prezentam spre inchiriere un apartament cu 4 camere, decomandat, complet mobilat si echipat, proaspat renovat, situat la etajul 5 al unui imobil cu 8 etaje, imobil finalizat in anul 1990, pozitionat pe Calea Victoriei, colt cu strada Sevastopol, in imediata vecinatate a Pietei Victoriei-statia de metrou Victoriei.
Apartamentul, cu bun gust finisat si dotat (tot ceea ce este necesar pentru a fi locuit imediat fiind prezent in proprietate), echipat si mobilat, este spatios, bine impartit si luminos, cu orientare atit catre sud, spre Muzeul Casa Filipescu Cesianu, cit si spre cladirea fostului restaurant "Marul de Aur", cu intrare in imobil din strada Sevastopol.
Sint de amintit citeva dintre dotarile de care viitorii chiriasi vor beneficia, alegind sa locuiasca intr-un apartament modern si pozitionat intr-o zona care aproape ca nu mai are nevoie de prezentari suplimentare: masina de spalat rufe, uscator pentru rufe, masina de spalat vase, cuptor electric si cuptor cu microunde, incorporate in mobilierul bucatariei, video-interfon, aparate de aer conditionat in toate incaperile, timplarie PVC cu geam termopan, obloane exterioare din aluminiu, cititoare wirless pentru repartizarea costurilor de incalzire...
Cei aproape 100 mp. ai apartamentului, suprafata utila, sint astfel impartiti: hol de acces, bucatarie inchisa, loggie inchisa, living, trei dormitoare (unul dintre acestea, cu acces din living, poate fi transformat cu usurinta in birou si/sau in camera de oaspeti, fiind dotat cu o canapea extensibila confortabila) si doua bai plus locuri de depozitare.
Imobilul, bine izolat si foarte solid, beneficiaza de paza umana, cu acces din strada Sevastopol, pune la dispozitia viitorilor chiriasi o scara curata, civilizata, cu vecini de buna calitate. Costurile de intretinere lunare se situeaza intre 300-500 ron, in functie de perioada anului si de numarul de persoane care locuiesc in apartament.
Va raminem la dispozitie pentru orice informatii suplimentare si detalii, precum si pentru programarea unei vizite de prezentare la proprietate.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet
Dotări imobil
Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase TV
Alte spaţii
Debara Lift
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare