Apartament cu 4 camere la preț excelent, zonă bună din Mănăștur!

99.000 € (1.193 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Manastur
  • ID proprietate: RMX11258

Caracteristici


suprafaţa utilă83 mp suprafaţa construită95 mp camere4 dormitoare3 etaje3 / 1S+D+P+4E băi2 anul construcţiei1980 tip imobilapartamente actualizat la18.05.2018

Descriere


RE/MAX Premium vă prezintă un apartament spațios și îngrijit în Mănăștur, zona Bucium, aproape de supermarketul Cora și de Colina. Retras de la strada principala, apartamentul este situat la etajul al treilea al unui bloc cu patru etaje reabilitat termic și înconjurat de verdeață. Este, prin urmare, ferit de zgomotul străzii, dar în același timp foarte aproape de stațiile de autobuz și tramvai.
Apartamentul este complet decomandat, fiind compus din 4 camere, o bucatarie, 2 bai, un antreu și 2 balcoane închise cu geamuri termopan, totul în suprafață de 83 mp. Unul dintre balcoane a fost izolat suplimentar și transformat într-o extensie a unuia dintre cele 3 dormitoare, câștigându-se astfel mai mult spațiu util, locuibil.
Apartamentul se vinde complet mobilat și utilat, împreună cu un garaj și o boxă la subsol de cca 10 mp.
O ofertă extrem de interesantă, cu un raport calitate/preț mai mult decât rezonabil. Un apartament care promite să fie locuința mult dorită de dumneavoastră sau, de ce nu, o reală oportunitate de investiție.
vă invit la vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare