Apartament cu 4 camere la cheie in Rogerius, la etajul 2 / 4

63.500 € (814 €/mp)
  • Oradea, Rogerius
  • ID proprietate: RMX15766
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă78 mp suprafaţa construită100 mp camere4 etaje2 / P+4E anul construcţiei1980 tip imobilapartamente actualizat la05.07.2018

Descriere


Apartament de vanzare pe str. Calugareni nr 9 bl. V3, la 200 metri de parcul Magnolia. Vis-a-vis cu blocul se afla generala nr 16 iar la 2 minute de mers pe jos, Gradinita cu program prelungit nr 52. Este o zona foarte cautata datorita accesului usor la mijloacele de transport in comun, la magazinele diverse si la parcurile din zona.

Apartamentul este compus din 4 camere decomandate, 2 bai si o bucatarie. Are o suprafata utila de 78 mp. Se vinde mobilat si utilat. Pe langa pozitionare, un alt mare avantaj este bucataria spatioasa si holul deschis. Locuinta este perfecta pentru acele persoane care, dupa munca, doresc sa se relaxeze intr-o atmosfera linistita si cel mai important, intr-un loc spatios. In pretul apartamentului intra si o boxa in subsolul blocului. De asemenea, nici de parcare nu trebuie sa va faceti griji deoarece e chiar in fata blocului.

In cazul in care considerati ca apartamentul se potriveste cerintelor dumneavoastra, sunati la nr: 0724109780

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon Uscătorie
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare