Apartament cu 4 camere COMISION 0%

67.000 € (753 €/mp)
  • Floresti
  • ID proprietate: RMX14086
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă89 mp suprafaţa construită102 mp camere4 dormitoare3 etaje1 / P+4E băi2 tip imobilapartamente actualizat la01.08.2018

Descriere


Comision 0% pentru cumparator! EXCLUSIVITATE!
RE/MAX Best oferă spre vânzare, la un preț avantajos, un deosebit apartament cu 4 camere situat într-o zonă rezidențială și liniștită a cartierului Florești.
Apartamentul, aflat la etajul 1 din 4 al unui imobil nou, oferă cadrul ideal al unei locuințe familiare și spațioase, având o suprafață utilă de 89 mp. Compartimentarea pune în evidență spațiul mare și primitor totodată, fiind constituită dintr-un living generos cu deschidere spre bucătărie, un loc ideal pentru servirea mesei sau petrecerea timpului acasă, un hol, 3 dormitoare, două băi și două balcoane închise.
Imobilul este izolat, dispune de geamuri termopan, precum și de centrală termică proprie, toate acestea venind în definirea confortului termic. În susținerea intereselor dumneavoastră, apartamentul dispune de două locuri de parcare și este complet utilat și finisat modern. Deși este poziționat într-o zonă liniștită, situarea imobilului este una favorabilă, stația de autobuz aflându-se la 5 minute distanță, iar în imediata apropiere se afla magazinele, farmacie etc. .
Apartamentul se vinde complet mobilat și utilat!
Pentru mai multe informații și o posibilă vizionare aștept să mă contactați!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe TV
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare