Apartament cu 3 camere si terasa de 38 mp in Bonjour Residence

129.000 €
  • Cluj-Napoca, Buna Ziua
  • ID proprietate: RMX14406
Comision 0% Exclusivitate Rezervată

Caracteristici


suprafaţa utilă84 mp suprafaţa construită90 mp camere3 dormitoare2 etaje4 / P+6E băi2 anul construcţiei2014 tip imobilapartamente actualizat la04.06.2018

Descriere


In portofoliul meu de reprezentare exclusiva, fara comision la cumparare, va fac cunostinta cu acest apartament pretabil pentru investitie sau pentru noua destinatie a familiei voastre!
Intr-o plimbare ajungi la Panemar, mini market non stop la 2 scari distanta, la Lidl, BT, la Carmangeria Moldovan si autobuzul 21 are un orar perfect adaptat nevoilor celor din zona.
Acces asfaltat, bloc cu 6 etaje si parcare subterana, lift pentru 4 persoane (care stau lejer, nicidecum inghesuite!) orientare Nord/Est - spectator al artificiilor si al apusului vara!

Apartamentul are centrala termica proprie, 84 mp suprafata utila, 38 mp suprafata terasei si este compartimentat astfetl:
hol intrare cu nisa de depozitare, baie cu cada, bucatarie deschisa spre zona de zi, cu acces la terasa, 2 domitoare separate, unul cu baie proprie (aici baia are cabina de dus). Ambele dormitoare au iesire spre zona de balcon.
Optional se poate achizitiona un garaj cu CF individual, de 24.50 mp (da, poate gazdui doua masini!) la pretul de 6000 euro.
Va invit sa-l descoperiti si sa testati daca rezonati cu acesta, deoarece numai asa veti lua cea mai buna decizie pentru dumneavoastra!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare