Apartament cu 3 camere, mobilat-terasa cu vedere panoramica-Charles de Gaulle

1.250 €/lună (11 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Aviatorilor
  • ID proprietate: RMX3297

Caracteristici


suprafaţa utilă115 mp suprafaţa construită165 mp camere3 dormitoare2 etaje5 / 1S+P+5E+6R+7Th băi3 anul construcţiei1999 tip imobilapartamente actualizat la20.08.2017

Descriere


Va prezentam un apartament deosebit prin pozitionare, arhitectura, finisaje si dotari, cu 3 camere, complet mobilat si echipat, situat la etajul 5 al unui imobil cu 5 niveluri plus terase suprapuse, de constructie recenta, amplasat in imediata vecinatate a Pietei Charles de Gaulle si a parcului Herastrau, intr-o locatie exclusivista.
Apartamentul masoara o suprafata utila de 115 mp, la care se adauga cei 35 mp ai terasei suprapuse, situata la ultimul nivel retras al cladirii, cu acces din apartament prin intermediul unei scari interioare, terasa ce ofera o vedere spectaculoasa, neobturata de alte cladiri, cu panorama asupra intregului cartier.
Apartamentul, semi-mansardat si dotat cu ferestre de tip Velux, foarte luminos, pune la dispozitie un living spatios, elegant mobilat, bucatarie deschisa cu loc de luat masa, complet utilata si mobilata, doua dormitoare, fiecare cu baia sa, plus inca o baie de serviciu, locuri de depozitare si scara interioara ce duce spre terasa proprietatii, utila si cochet amenajata.
In plus, in subsolul cladirii, proprietatea detine un loc de parcare si o boxa (in suprafata totala de 28 mp).
Dormitoarele, luminoase si confortabile, ofera spatii generoase, intr-o atmosfera primitoare si calda.
Incalzirea apartamentului este asigurata de o centrala de imobil moderna (BUDERUS), complet automatizata, ce confera costuri de intretinere modice pe perioada anotimpului rece.
Pe timpul verii, fiecare camera este asigurata pentru conditionarea aerului de cite un ventilo-convector.
Imobilul dispune de un sistem video de supraveghere (24/24 h) si de paza iar la cererea viitorilor locatari se poate asigura, contra cost, serviciul de curatenie-intretinere pentru apartament.
Imaginea de ansamblu a acestei proprietati, moderna, stilata si spatioasa, situata intr-o zona linistita si totusi bine conectata la pulsul Capitalei, avantaje date si de o zona imobiliara ce aproape ca nu mai are nevoie de prezentari, facilitatile complete si confortul pe care le ofera, o recomanda tuturor celor care au un stil de viata modern.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Jacuzzi Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Debara Lift WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare