Apartament cu 3 camere la etajul 3 in Iosia

53.700 € (801 €/mp)
  • Oradea, Iosia
  • ID proprietate: RMX17315
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă67 mp suprafaţa construită70 mp camere3 etaje3 / P+4E anul construcţiei1980 tip imobilapartamente actualizat la20.07.2018

Descriere


Biroul de consultanta imobiliara RE/MAX JOY, propune spre vanzare un apartament situat la etajul 3, semidecomandat, cu 3 camere: 2 decomandate si un living spatios cu balcon inchis. Acesta se afla in Iosia pe strada Ovidiu Densuseanu nr 2. Datorita orientarii sale spre Vest, va veti bucura de apusuri romantice aproape in fiecare seara (cu exceptia serilor ploioase).

Pe langa cele 3 camere, apartamentul mai contine un antreu, o bucatarie si o baie.
Toate camerele au parchet, iar bucataria si baia sunt dotate cu gresie si faianta. Un avantaj al camerelor sunt ferestrele mari, care ajuta la patrunderea luminii naturale. Suprafata utila este de 63 mp + 4,5 mp balconul.

Un alt punct forte il reprezinta apropierea de centura, ea fiind la 100m distanta, ceea ce va permite sa va mobilizati foarte rapid atat la locul de munca cat si in cele mai importante zone ale orasului. De asemenea foarte aproape se afla Piata Iosia de unde va puteti cumpara legume si fructe proaspete direct de la producatori. In cazul in care nu sunteti un fan al mersului la piata, puteti opta pentru cumparaturi la Carrefour, care se afla la 400m distanta.

Peste drum de bloc e statia unde opreste autobuzul 14, iar in cazul in care doriti sa va miscati mai rapid, statia de taxiuri este la 100 m distanta. In apropiere, la aprox 800 m se afla Liceul Don Orione, Scoala Generala Octavian Goga cat si sala Antonio Alexe.

In cazul in care considerati ca apartamentul respecta cerintele dumneavoastra, va asteptam la vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare