Apartament cu 3 camere în zona Nufarul

68.500 € (1.087 €/mp)
  • Oradea, Nufarul
  • ID proprietate: RMX11321
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă63 mp suprafaţa construită86 mp camere3 dormitoare2 etaje6 / P+8E băi2 anul construcţiei2009 tip imobilapartamente actualizat la21.05.2018

Descriere


RE/MAX JOY oferă spre vânzare in Exclusivitate un apartament de lux cu 3 camere, in Cartierul Prima din zona Nufarul, într-un imobil nou, finalizat in anul 2009. Apartamentul este situat la etajul 6/8, cu o suprafata generoasa de 86 mp,iar utili 63 si doua terase de 4,14mp. Finisajele superioare și întreaga amenajare a acestuia îl plaseaza în topul locuințelor din aceasta zona. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat si are urmatoarea compartimentare: 1 living, 1 bucatarie, 2 dormitoare din care unul matrimonial, cu doua bai, dintre care 1 baie de serviciu, 1 hol si doua balcoane. Apartamentul este dotat cu geamuri termopan cu tamplarie din PVC, usa metalica si este racordat la centrala de imobil, iar finisajele sunt ultramoderne (parchet, faianta si gresie ), iar mobilierul este personalizat.
Zona ofera accesul usor la mijloacele de transport in comun, supermarketuri, banci si alte puncte de interes.
Aici veti gasi mai mult decat un spatiu confortabil de locuit, veti descoperi luxul de a locui intr-un cartier rezidential linistit.
Va stau la dispozitie pentru orice alte detalii si programari pentru vizionare, va astept cu drag.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Pază permanentă
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare