Apartament cu 3 camere, in Ansamblul Rezidential Grand’Or Otopeni

74.150 € (1.090 €/mp) + 5% TVA
  • Otopeni, Est
  • ID proprietate: RMX16806
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă79 mp suprafaţa construită91 mp camere3 dormitoare2 etaje1 / P+3E băi2 anul construcţiei2018 tip imobilapartamente actualizat la14.08.2018

Descriere


Apartamentul este situat la etajul 1/ P + 3, intr-un imobil construit in anul 2018.

Suprafata construita este de 91 mp, iar suprafata utila totala este de 79 mp.

Apartamentul are 3 camere, respectiv living, 2 dormitoare, bucatarie, 2 bai, debara, 2 terase ( suprafete de 4 mp, respectiv 7 mp).

Va puteti alege modelul de apartament in functie de compartimentare si etaj, in imobil fiind disponibile mai multe variante de apartamente cu 3 camere, cu suprafete utile cuprinse intre 79,96 mp si 115,78 mp.

Termenul de finalizare al imobilului este Decembrie 2018.

Ansamblul Rezidential Grand' Or este situat in partea de Est a orasului Otopeni si este format din doua blocuri cu regim mic de inaltime, respectiv P+3 etaje.

Finisaje si dotari: centrala proprie, incalzire in pardoseala cu termostat pe fiecare camera, aer conditionat in zona de living/bucatarie, bai complet utilate, suprafete vitrate in living si dormitoare pentru luminozitate maxima, tamplarie Salamander cu 5 camere si sticla tripan, termoizolatie exterioara, usa metalica Pinum la intrare, usi interior Pinum din lemn, placare hol/baie cu travertin/marmura, parchet dublu stratificat special pentru incalzire in pardoseala, terase cu sistem de degivrare si balustrade din sticla.
Utilitati: curent, apa, gaz, canalizare, acces la internet prin fibra optica.

Facilitati: parc, gradinite, magazine, mijloc de transport local.

Complexul va fi dotat confom planului de arhitectura cu sistem interfon cu card acces, sistem de supraveghere video si paza, parcari exterioare, iluminat arhitectural, iluminat parti comune interior/exterior pe led, loc de joaca, spatiu verde/zona de relaxare, sistem irigare cu put forat propriu.

Datorita amplasarii sale, ansamblul beneficiaza de acces facil catre Aeroportul International Henri Coanda, catre principalele zone de birouri din nordul capitalei: Baneasa, Barbu Vacarescu-Floreasca, Dimitrie Pompeiu, Aviatiei, cat si catre zone de recreere si petrecere a timpului liber: Baneasa Shopping City si Therme Bucuresti.

Apartamentul se vinde pentru un pret de 74.150 Euro + TVA.

Oferta apartine agentiei REMAX Team, Cod Oferta RMX16806.

Telefon: 0723.232.359.

Link extern: www.grandorapartamente.ro

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon Videointerfon
Dotări
Alte spaţii
Lift
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare