Apartament cu 3 camere de vânzare zona Domenii

195.000 € (2.500 €/mp)
  • Bucuresti, Domenii
  • ID proprietate: RMX18433
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă78 mp suprafaţa construită90 mp camere3 dormitoare2 etajeParter / P+4E băi1 anul construcţiei2009 tip imobilapartamente actualizat la13.08.2018

Descriere


Apartamentul propus spre vanzare este situat intr-una din cele mai frumoase zone ale Capitalei, in zona Domenii.
Imobilul este situat pe Strada Gherghel Paraschiva, o strada retrasa, ferita de zgomotul traficului, cu acces imediat in bdul Ion Mihalache, la Piata Domenii. Ca si cumparator, aveti comision 0% la tranzactie.
Proprietatea este situata la parterul inalt (mezanin) al unui imobil cu patru etaje, construit in anul 2009.
Nota distincta a acestei proprietati este data de spatiile largi, generoase si luminoase, apartamentul fiind foarte spatios, in suprafata utila de 78 mp .
Livingul este zona adecvata de a petrece timpul liber cu familia sau prietenii, spatiul nefiind o problema, aceasta avand o suprafata de 33 mp. Bucataria si zona de dining sunt amenajate functional si delimitate armonios de zona livingului.
Dormitorul matrimonial este foarte spatios, beneficiaza de intimitate si are propria baie. Exista si baie de serviciu, cu acces din celelalte doua camere.
Nu trebuie uitat balconul de tip logie cu o suprafata de 9mp, care se intinde pe lungimea apartamentului si care ofera un spatiu unde va puteti savura cafeaua dimineata. Au fost utilizate finisaje de calitate si bun gust, cu cromatica bine aleasa.
Aceasta proprietate este o oportunitate si prin faptul ca poate avea atat destinatie rezidentiala, cat si nerezidentiala (cabinet avocatura, notariat, sediu firma cu activitate redusa cu publicul). Prin amplasare, tipul de apartament si imobil, randamentul la inchiriere este unul foarte bun.
Zona beneficiaza de multiple facilitati: comerciale, de transport in comun, institutii bancare, locuri de joaca pentru copii si spatii de agrement.
Va astept cu drag sa vizionam acest apartament ce isi asteapta noii locatari.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe
Alte spaţii
WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare