Apartament cu 3 camere de vanzare, Piata Victoriei - Soseaua Nicolae Titulescu

119.000 € (1.400 €/mp)
  • Bucuresti, Titulescu
  • ID proprietate: RMX15589

Caracteristici


suprafaţa utilă85 mp suprafaţa construită109 mp camere3 dormitoare2 etaje9 / P+10E băi1 anul construcţiei1980 tip imobilapartamente actualizat la20.07.2018

Descriere


Va propun spre vanzare un apartament spatios situat pe Soseaua Nicolae Titulescu, aproape de Piata Victoriei, la etajul 9 din 10 al unui imobil care a fost recent reabilitat termic.
Zona in care se afla proprietatea aproape ca nu mai are nevoie de prezentari suplimentare, in vecinatatea locuintei existand toate utilitatile necesare unei locuinte urbane: mijloace de transport in comun, care asigura accest facil catre toate directiile Capitalei, spatii comerciale, unitati de invatamant, spatii verzi (Parcul Kiseleff, Herastrau)..
Locuinta se evidentiaza prin camere foarte spatioase si luminoase, iar compartimentare decomandata confera intimitate pentru fiecare incapere in parte. Fiind un apartament de o suprafata mare, exista si spatii de depozitare pe masura, locuinta avand astfel un aspect aerisit.
Balconul se intinde pe suprafata livingului si a bucatariei.
Proprietatea necesita renovare, aspect ce poate reprezenta pentru viitorul proprietar avantajul de a nu fi nevoit sa indeparteze lucrari de finisaj existente.
Vederea este laterala, iar pozitionarea la etaj superior avantajeaza din punct de vedere fonic.
Va astept sa va prezint aceasta locuinta care, prin pastrarea unor elemente originale, se bucura de un aer aparte.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare