Apartament cu 3 camere de vânzare în zona Titulescu

99.900 € (1.388 €/mp)
  • Bucuresti, Titulescu
  • ID proprietate: RMX15587

Caracteristici


suprafaţa utilă72 mp suprafaţa construită87 mp camere3 dormitoare2 etaje10 / P+10E+11Th băi2 anul construcţiei1982 tip imobilapartamente actualizat la15.07.2018

Descriere


Va propun spre vanzare un apartament spatios situat pe Soseaua Nicolae Titulescu, aproape de Piata Victoriei, la etajul 10 intr-un bloc de locuinte cu regim de inaltime P+10E+etaj tehnic.
Zona in care se afla proprietatea aproape ca nu mai are nevoie de prezentari suplimentare, in vecinatatea locuintei existand toate utilitatile necesare unei locuinte urbane: mijloace de transport in comun, care asigura accest facil catre toate directiile Capitalei, spatii comerciale, unitati de invatamant, spatii verzi (Parcul Kiseleff, Herastrau).
Proprietatea se evidentiaza prin camere spatioase care abunda de lumina soarelui. Fiind un apartament de o suprafata mare exista si spatii de depozitare pe masura, locuinta avand astfel un aspect aerisit.
Interiorul dispune de pardoseli din parchet laminat, usi noi, pereti tapetati cu faianta in baie si bucatarie, tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan. Instalatia electrica a fost inlocuita.
Cele doua balcoane sunt inchise si sunt pe suprafata livingului si a unui dormitor.
Etajul tehnic se desfasoara pe o suprafata de aproximativ 65% din suprafata apartamentului, neexistand astfel niciun disconfort legat de faptul ca apartamentul este amplasat la ultimul etaj. Apartamentul este izolat si pe interior iar blocul este reabilitat termic.
Vederea este panoramica, neopturata, orietarea fiind catre zona de case, astfel locuinta beneficiaza de avantajul ca este ferita de zgomotul traficului.
Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.
Va astept sa va prezint acest adevarat camin care isi asteapta noii proprietari.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe TV
Alte spaţii
Debara Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare