Apartament cu 3 camere de vânzare în zona Stirbei Voda

239.000 € (2.682 €/mp)
  • Bucuresti, Stirbei Voda
  • ID proprietate: RMX16190
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă89.1 mp suprafaţa construită128 mp camere3 etaje1 / 1S+P+3E băi2 anul construcţiei1938 tip imobilapartamente actualizat la16.07.2018

Descriere


RE/MAX Estates va propune spre vanzare un apartament superb de 3 camere, 89 mp utili, situat la etajul 1 al unui bloc P+3, constructie 1938 si renovat in anul 1996, amplasat ultracentral pe Strada Transilvaniei nr. 11 in zona Stirbei Voda.
Locuinta ne dezvaluie camere spatioase si luminoase cu detalii luxoase avand finisaje din lemn si piatra naturala cu suprafete netede si lucioase.
Proprietatea prezentata dispune de 3 camere mari si spatioase, podelele acestora fiind placate cu parchet din lemn masiv, hol de acces,2 bai avand peretii placati cu marmura si obiecte sanitare de o calitate deosebita, o terasa si un balcon. Ferestrele apartamentului sunt prevazute cu vitralii mari, asigurand o luminozitate placuta si generoasa. Combinatia dintre forme, texturi si lumini confera amenajarii rafinament si lux. De asemena apartamentul dispune de o boxa de 14 mp la subsolul imobilului.
Exista posibilitatea achizitionarii a doua locuri de parcare de la Primarie in fata imobilului.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aragaz Frigider Șemineu TV
Alte spaţii
Boxă la subsol
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare