Apartament cu 3 camere de vânzare în zona Drumul Poienii

165.000 € (2.063 €/mp)
  • Brasov, Drumul Poienii
  • ID proprietate: RMX9659

Caracteristici


suprafaţa utilă80 mp suprafaţa construită146 mp camere3 dormitoare2 etaje3 / P+6E băi2 anul construcţiei2014 tip imobilapartamente actualizat la11.07.2018

Descriere


Va propun spre vanzare un apartament spatios, cu 3 camere, situate intr-una din cele mai frumoase zone ale Brasovului si anume Drumul Poienii. Apartamentul este compus din camera de zi deschisa cu bucataria, 2 dormitoare, 2 grupuri sanitare si o terasa generoasa de 50 mp.
Apartamentul are o structura semidecomandata si o suprafata de 80 mp utili, situat intr-un complex rezidential nou.
De la intrarea in complexul rezidential, va intampina intrarea principala a apartamentului, pasiti in living, fiind open space cu bucataria, loc care va permite amenajarea unui spatiu confortabil dumneavoastra.
Zona verde din jurul complexului rezidential ofera linistea si relaxarea de care aveti nevoie dupa o zi petrecuta in agitatia cotidiana. Apartamentul, dupa cum este prezentat in fotografii, este nemobilat, oferindu-va posibilitatea de a crea casa visurilor.
Dormitorul matrimonial dispune de grupul sanitar propriu. Din terasa apartamentului puteti savura linistiti cafeaua in diminetile de vara sau puteti profita de zapada dupa prima ninsoare a iernii, avand o vedere panoramica catre muntele Tampa si a Brasovului Vechi.
Pentu mai multe detalii va stau la dispozitie!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Alte spaţii
Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare