Apartament cu 3 camere cu suprafata generoasa, complet mobilat si utilat

85.000 € (833 €/mp)
  • Popesti-Leordeni, Nord-Est
  • ID proprietate: RMX17044

Caracteristici


suprafaţa utilă102 mp suprafaţa construită122 mp camere3 dormitoare2 etaje3 / P+11E+12Th băi2 anul construcţiei2008 tip imobilapartamente actualizat la20.07.2018

Descriere


Vanzare apartament cu 3 camere, complet mobilat, in Ansamblul Rezidential Confort City.

Apartamentul a fost achizitionat in faza de constructie iar finisajele pe care le gasim in acest apartament, nu sunt cele standard.

Beneficiaza de imbunatatiri multiple: instalatia electrica adaptata dotarilor existente, instalatia termica cu conducte din polipropilena, calorifere de aluminiu, peretii interiori din rigips au fost inlocuiti cu pereti din caramida, usi interior Pinum, usa metalica Mottura.

Compartimentarea interioara este de tip decomandat si este situat la etajul 3 / 11.

Suprafata utila totala a apartamentului este de 102 mp, in care avem cuprinsa si terasa cu o suprafata generoasa de 14,33 mp, cu iesire din living si cele doua dormitoare.

Apartamentul are in componenta living (mobilat cu canapele Mobexpert), 2 dormitoare (mobilate Gautier – Franta si KIKA- Austria), bucatarie inchisa complet mobilata si echipata (cuptor electric Electrolux, plita pe gaz Sauter-Franta, combina frigorifica LG, cuptor cu microunde LG, centrala termica proprie Ferroli), 2 bai complet mobilate si echipate (una cu cabina de dus cu hidromasaj, celalta cu cada cu jacuzzi), o terasa, un dressing, un loc de parcare suprateran, in fata imobilului ( sub balcon).

Imobilul in care este amplasat apartamentul este un bloc de apartamente construit in anul 2008.

In cadrul Complexului Rezidential, gasiti urmatoarele facilitati: doua mini-market-uri, farmacie, cabinet veterinar, loc de joaca pentru copii, gradinita, parcare etc.

In ceea ce priveste mijloacele de transport in comun, RATB 223 este deocamdata, singurul mijloc de transport care trece prin fata Complexului Rezidential.

Utilitati: curent, apa, gaz, centrala termica, CATV, pregatit pentru echiparea cu aer conditionat (sunt prevazute circuite separate in fiecare incapere).

Finisaje: stare interior foarte buna, izolatii termice exterior, parchet, gresie, faianta, marmura, ferestre cu geam termopan din lemn sau PVC, usa metalica la intrare, usi interior din lemn.

Dotari: apometre, contor gaz, contor individual pentru curentul electric, senzor gaz.

Apartamentul se ofera spre vanzare complet mobilat si utilat cu aparatura de foarte buna calitate.

Imobilul in care este amplasat apartamentul este un bloc de apartamente construit in anul 2008.

In cadrul Complexului Rezidential, gasiti urmatoarele facilitati: doua mini-market-uri, farmacie, cabinet veterinar, loc de joaca pentru copii, gradinita, parcare, alei iluminate, spatii verzi.

In ceea ce priveste mijloacele de transport in comun, RATB 223 este deocamdata, singurul mijloc de transport care trece prin fata Complexului Rezidential.

Apartamentul se vinde pentru un pret de 85.000 Euro, Negociabil, nu se adauga TVA.

Cod oferta: RMX17044

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aragaz Frigider Jacuzzi
Alte spaţii
Debara Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare