Apartament cu 3 camere Campia Libertatii-Cinema Gloria

68.000 € (1.206 €/mp)
  • Bucuresti, Campia Libertatii
  • ID proprietate: RMX11623
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă56.38 mp suprafaţa construită73 mp camere3 dormitoare2 etaje4 / P+4E băi1 anul construcţiei1964 tip imobilapartamente actualizat la17.04.2018

Descriere


Am placerea sa va prezint spre vanzare un apartament compus din 3 camere, situat pe strada Gheorghe Tattarescu, la etajul 4 al unui imobil cu regim de inaltime P+4E.

Zona este compusa din blocuri de locuinte cu regim mic de inaltime iar in imediata vecinatate se afla Parcurile Voinicelu si Alexandru Ioan Cuza.

Apartamentul dispune de compartimentare semi-decomandata, practica; accesul catre cele doua dormitoare se realizeaza printr-un hol care delimiteaza zona de zi de cea de noapte.

Pentru un confort termic ridicat actualul proprietar a realizat o izolare suplimentara a tavanului si a peretilor exteriori de la dormitoare, lucrare care imprima interiorului caldura unui camin confortabil si care, din punct de vedere tehnic, consta intr-un strat de polistiren si lambriuri din lemn.

Imobilul este reabilitat termic. Locuinta dispune de tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan iar ferestrele celor doua dormitoare sunt prevazute cu rulouri exterioare din aluminiu.

Locuinta se vinde partial mobilata: bucatarie mobilata si utilata: sufragerie cu mobilier tip-biblioteca si canapea, un domitor cu dressing incapator si pat dublu, al doilea dormitor cu un corp tip-biblioteca.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare