Apartament cu 2 camere situat la parter in zona Decebal

33.000 € (1.065 €/mp)
  • Oradea, Decebal
  • ID proprietate: RMX17274
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă31 mp suprafaţa construită36 mp suprafaţa curte20 mp camere2 etajeParter / P+4E băi1 anul construcţiei1980 tip imobilapartamente actualizat la17.07.2018

Descriere


Exclusiv prin RE/MAX JOY va propun un apartament cu doua camere, situat la numai 400 m fata de Piata Decebal si la 1 km de Strada Republicii. Locuinta este situata pe Str. Vasile Conta.

Apartamentul se afla la parter si ceea ce il deosebeste de restul este intrarea separata, din exterior. Aici, va puteti bucura de o mica gradina "personala". Gradina din fata intrarii confera culoare si vitalitate (daca e ingrijita). Ea poate fi amenajata in functie de placerile estetice ale viitorului proprietar.

Suprafata utila este de 31 mp. Este compus din doua camere, un hol, o baie, o bucatarie si un balcon. Camerele si holul au parchet, in timp ce bucataria si baia au gresie. Este ideal ca investitie pentru a fi dat spre inchiriere. Datorita pozitionarii sale separate si a compartimentarii, se pliaza excelent ca birou sau cabinet in functie de activitate prestata (notar, avocat, psiholog, dentist s.a.m.d.).

Dotari: geamuri termopan, 3 usi metalice, 2 usi de termopan, parchet, gresie

In ceea ce priveste pozitionarea, pe langa faptul ca se afla la doar 400m de Piata Decebal, locuinta se afla la doar 4 min de mers pe jos fata de statia de tramvai, si tot la aceeasi distanta fata de statia de taxiuri. In zona sunt o multime de cafenele si restaurante, iar in apropiere se afla si Scoala Gimnaziala Dacia.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe TV
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare