Apartament cu 2 camere in zona ultracentrala / aproape de pietonala

54.800 € (968 €/mp)
  • Oradea, Ultracentral
  • ID proprietate: RMX15353
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă56.61 mp suprafaţa construită77 mp camere2 dormitoare2 etaje1 / P+1E băi1 anul construcţiei1900 tip imobilapartamente actualizat la25.06.2018

Descriere


EXCLUSIV prin REMAX JOY va propun un apartament cu 2 camere, la 200 metri distanta fata de Strada Republicii. Locuinta este situata pe Str. Libertatii nr. 30, vis-a-vis cu "parcul celor 27.000 de lalele".

Apartamentul este la etajul 1 al unei cladiri evreiesti. Asta il face diferita de majoritatea apartamentelor. Camerele sunt inalte, cu geamuri mari, ceea ce permite patrunderea luminii naturale oferindu-i un avantaj estetic. Toate acestea, combinate cu putina imaginatie au facut din camera cea mare atat un living spatios cat si un dormitor comod si calduros in acelasi timp. Orientarea este catre curtea interioara. Asta iti ofera liniste permanenta si nu simti absolut deloc ca te afli in centrul orasului.

Apartamentul este decomandat si are o suprafata utila de 56,61 mp. Este compus din 2 camere, o baie si o bucatarie. Se preda mobilat si utilat complet, toate fiind in stare foarte buna! In pretul apartamentului este inclusa si o boxa in subsolul cladirii.

Este excelent atat pentru locuit cat si ca investitie ( pentru inchiriere sau ca si cabinet notarial / de avocatura etc) ! O parcare este la 20 metri si o alta parcare la 100 metri distanta.

Cred ca nu mai este necesar sa mentionez despre avantajele pozitionarii in fata parcului din Piata Libertatii, la 200 m distanta de pietonala si la mai putin de 1 km de Piata Unirii, de Parcul 1 Decembrie, de Facultatea de Medicina, de Colegiul National Emanuil Gojdu, de aleea pietonala ce va fi construita pe malul stang al Crisului Repede s.a.m.d.

Daca vedeti potential in aceasta locuinta, va rog sa sunati la nr 0724109780 - Raul Simea RE/MAX JOY

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Uscătorie
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Scară interioară
Alte spaţii
Boxă la subsol
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare