Apartament cu 2 camere de 31mp in Gheorgheni! Da, cu 0% comision.

48.000 € (1.500 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Gheorgheni
  • ID proprietate: RMX16310
Comision 0% Exclusivitate Rezervată

Caracteristici


suprafaţa utilă31 mp suprafaţa construită37 mp camere2 dormitoare1 etajeParter / P+4E băi1 anul construcţiei1965 tip imobilapartamente actualizat la16.08.2018

Descriere


Într-o zonă foarte bine cotată a Clujului avem de vânzare un apartament de 2 camere semidecomandat. Suprafața de 31 mp utili e numai bună pentru pentru un cuplu sau pentru un investitor care să îl ofere înspre închiriat (randamentul este exemplar ).

Apartamentul este situat la un parter înalt iar ca și compartimentare avem astfel: hol de intrare, bucătărie cu living, baie, dormitor. Apartamentul este dotat cu geamuri termopane și are toată documentația pregătită pentru a se instala o centrală termică. Totodată apartamentul se predă complet mobilat.

Zona de oferă și niște posibilități foarte bune - la 5 minute distanță ajungem cu mare, mare ușurință la Piața Hermes pentru niște fructe și legume fresh iar la 10 minute distanță putem gusta câteva preparate de la Panemar și Restaurant Hermes. În caz de probleme de altă natură găsim rapid secția 3 de Poliție (ca idee).

Cu mare ușurință ne putem auzi telefonic pentru a stabili o vizionare.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe TV
Alte spaţii
Grădină
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare