Apartament cu 1 camere de vânzare zona Expo-Transilvania

53.850 € (1.683 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Aurel Vlaicu
  • ID proprietate: RMX14183

Caracteristici


suprafaţa utilă32 mp suprafaţa construită38 mp camere1 dormitoare1 etaje3 / P+4E băi1 tip imobilapartamente actualizat la15.02.2018

Descriere


RE/MAX Best oferă spre vânzare un apartament cu o cameră situat în zona Expo-Transilvania. Apartamentul aflat la etajul 3 din 4 ale imobilului, oferă cadrul ideal al unei locuințe primitoare și spațioase, dispunând de o suprafață utilă de 32 mp. Apartamentul este compartimentat astfel: un open-space ce pune în evidență spațiul generos al camerei cu deschidere spre bucătărie și balcon, o baie și un hol. Astfel este conturat locul ideal atât pentru petrecerea timpului acasă, cât și pentru servirea mesei, fiecare spațiu fiind valorificat, cu bun-gust, spre utilizare în avantajul locuitorului.
În definirea confortului termic, imobilul este în curs de izolare, dispune de geamuri termopan și aparat de aer condiționat. De asemenea, în susținerea intereselor dumneavoastră, imobilul beneficieză de un loc de parcare, acces la spațiul de depozitare de pe palier și este complet mobilat și utilat modern, având finisaje de calitate. Poziționarea este favorabilă accesului facil către stația mijloacelor de transport în comun, iar în imediata apropiere aflându-se supermarket-uri, bănci, farmacii, școli etc..

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase TV
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare