Apartament cu 1 camera in ansamblul rezidential Toronto

48.000 € (1.200 €/mp) TVA inclus
  • Timisoara, Torontalului
  • ID proprietate: RMX14388
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă40 mp suprafaţa construită44 mp camere1 dormitoare1 etaje2 / P băi1 anul construcţiei2017 tip imobilapartamente actualizat la13.03.2018

Descriere


RE/MAX Gold vinde cu comision 0% apartamente in cel mai mare ansamblu dn zona de nord a Timișoarei, dispune de peste 400 apartamente din care 270 finalizate. La o distanta 2.5 km de zona centrala și totuși ferit de aglomerația orașului, pe Calea Torontalului, complexul rezidențial Toronto îmbină perfect esteticul cu funcționalitatea și stilul de viață unui oras mare. Ansamblul rezidențial dispune de multe modele de apartamente cu una, două, 3 sau 4 camere, de tip open-space sau spații separate, ele fiind complet finisate la predare, într-o locație convenabilă: în apropierea grădinițelor, a unui spital privat ultramodern, aproape de supermarketuri și centrul de afaceri Vox Technology, toate într-o zonă neaglomerată și usor accesibila.
Cladirile sunt perimetral împrejmuite cu gard în scopul protejării locatarilor. Calitatea materialelor folosite atât în structura interioară, cât și pe exteriorul acesteia este superioară. Întreg ansamblul rezidențial dispune de o arhitectură modernă, care îmbină spații generoase, compartimentări inteligente și aspect luminos, iar atenția la detaliile de execuție a finisajelor determină calitatea construcției.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare