Apartament cochet, finisat cu gust, la 3 minute de Polus!

60.000 € (1.091 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Vest
  • ID proprietate: RMX2660
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă55 mp camere2 dormitoare1 etaje3 / 1S+P+3E+Pod băi1 tip imobilapartamente actualizat la07.09.2017

Descriere


Poate nu stii exact ce inseamna Valea Garboului. Ei bine, lasa-ma sa iti spun eu. Valea Garboului este o comunitate tanara, in plina dezvoltare, care imbina pitorescul "rural" cu confortul "urban". Spun asta pentru ca, desi presarata cu gradini, verdeata si coline, zona este - mai ca nu-ti vine sa crezi - la 3 minute distanta de Polus Center, acest "pol magnetic" al Clujului deservit din belsug de mijloacele de transport in comun.
Ei bine, in acest "cartier" nou, care figureaza doar topografic in localitatea Floresti (cu avantajul intrinsec al impozitelor mai mici), insa ca distanta si situare propriu-zisa este evident pur clujean, in aceste cartier nou deci, REMAX Grup de Lux va ofera cu comision 0% la cumparare un apartament frumos cu 2 camere situat la etajul 3 al unui bloc rasfatat de soare.
Apartamentul are suprafata utila de 55 mp, un pod incapator deasupra, un garaj mare la subsol, o boxa, precum si un loc de parcare afara. Finisajele sunt de calitate si mult bun gust, in culori calde, ce se armonizeaza perfect.
Apartamentul se compune dintr-un living spatios si luminos cu bucatarie tip open space, un dormitor foarte dragut cu mobila tip Ikea, un balcon de cca 5 mp ce da spre gradinile din jur, o baie cocheta, moderna si chiar si un dressing extrem de folositor, cu fereastra Velux.
Mai departe las pozele sa vorbeasca de la sine!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol Debara
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare