Apartament 4 camere Dorobanti Capitale

154.000 € (1.535 €/mp)
  • Bucuresti, Capitale
  • ID proprietate: RMX16278
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă100.33 mp suprafaţa construită120 mp camere4 etaje2 / P+4E băi1 anul construcţiei1940 tip imobilapartamente disponibilitate90 zile de la vanzare actualizat la12.07.2018

Descriere


Dorim sa va prezentam spre vanzare un apartament de 4 camere intr-un bloc situat intr-o locatie de exceptie, respectiv in Dorobanti Capitale cu deschidere spre strazile Washington, Paris si Tirana, intr-o zona linistita, dar cu toate acestea la mai putin de 5 minute de un punct nodal important al capitalei - Piata Victoriei si deci implicit la mai putin de 5 minute de statia de metrou.

Apartamentul se afla la etajul 2 al unui imobil de 4 etaje care a fost construit in anul 1940. Pe fiecare etaj exista cate un singur apartament, blocul nefiind prevazut cu lift.

Supratafa utila este una generoasa de 100 mp, iar apartamentul este decomandat. Suprafata totala construita este de 119 mp, dispunandu-se si de 2 balcoane, o logie si o boxa la subsol. Camerele sunt spatioase si luminoase, 2 dintre ele avand 20 mp utili si exista 2 grupuri sanitare, dintre care o baie de 5 mp cu geam.

Apartamentul a fost renovat in anul 2010, astfel ca instalatia electrica, sanitara, geamurile termopan, parchetul au fost innoite, iar baile si bucataria complet modernizate. De asemenea camerele sunt dotate cu aer conditionat.

Imobilul a fost incadrat in clasa a II-a de risc seismic. Mentionam insa ca fatada intregului imobil a fost refacuta in 2017, proprietarul contribuind cu o suma considerabila la aceasta investitie pe termen lung. In plus a fost refacut si acoperisul imobilului precum si o mare parte din instalatiile sanitare ale acestuia (ne referim aici la partile comune).

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aer condiționat
Alte spaţii
Boxă la subsol WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare