Apartament 4 camere cu panorama de exceptie! comision zero

78.800 € (779 €/mp)
  • Floresti
  • ID proprietate: RMX15447
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă88.48 mp suprafaţa construită122.27 mp camere4 dormitoare3 etaje3 / D+P+3E+4R băi2 anul construcţiei2018 tip imobilapartamente actualizat la17.07.2018

Descriere


RE\MAX Invest va propune la vanzare, cu comision 0% la cumparator, un apartament cu 4 camere, modern, adaptat nevoilor proprietarilor cu un stil de viata activ, dar care prefera linistea regasita in propria locuinta, departe de agitatia orasului si de forfota tipic urbana.
Apartamentul, situat la parterul unui imobil cu 12 apartamente, cu o suprafata utila de 88.48 mp si terasa de 33.79 mp, beneficiaza de o pozitie privilegiata, avand expunere sud-vest-nord si o panorama de exceptie. Locuinta dispune de spatiu amplu si confortabil, cu o arhitectura contemporana. Sunt folosite doar materiale de calitate, coeficient termic clasa A in vederea eficientizarii costurilor ulterioare de intretinere.
Accesul se face pe str Donath, pe un drum asfaltat cu 2 benzi, avand portiuni mai inguste, insa in curs de largire, deoarece face legatura cu centura de Nord a com Floresti. Dupa finalizarea intregului ansamblu se intentioneaza organizarea transportului in comun cu microbuze sau autobuze, prin extinderea liniilor existente sau infiintarea unor linii noi.
Apartamentul se preda semifinisat, cu sapa, un rand de glet, tamplarie termopan REHAU cu 6 camere, usa de intrare antiefractie, instalatii trase la pozitie, calorifere PURMO, centrata termica VIESSMANN. Terasele, spatiile comune si spatiile exterioare se predau complet finisate.
Parcarea poate fi achizitionata la un pret suplimentar de 1800 EUR.
Constructia imobilului va fi finalizata in aprilie 2018, CF urile individuale se vor obtine cel mai tarziu in cursul lunii iunie 2018.
Va invit la vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare