Apartament 4 camere Calea Dorobantilor

210.000 € (1.725 €/mp)
  • Bucuresti, Dorobanti
  • ID proprietate: RMX9727
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă121.73 mp suprafaţa construită155 mp camere4 dormitoare3 etaje7 / 1S+P+10E băi2 anul construcţiei1977 tip imobilapartamente actualizat la16.05.2018

Descriere


Un apartament spatios, luminos, cu o priveliste panoramica, in centrul capitalei, locuinta ideala!

Apartamentul este situat la etajul 7 al unui imobil cu 10 etaje, amplasat pe Calea Dorobantilor, cu dispunere a ferestrelor spre lateralul constructiei si spre zona de case din arealul strazilor cu nume de capitale..

Locuinta a fost creata prin alipirea a doua apartamente, unul compus din 3 camere, celalalt din 2 camere; actualul proprietar a re-compartimentat apartamentul, astfel incat la acest moment avem un interior compus din camere spatioase, luminoase, o terasa generoasa, un living in suprafata de 26.51 mp de pe fereastra caruia putem admira capriciile vremii, 3 dormitoare dintre care 2 dispun de propriul dressing.

Imbunatatirile aduse apartamentului constau in finisaje de foarte buna calitate, bine intretinute, astfel incat viitorul proprietar sa poata beneficia de confortul noii locuinte fara multe investitii.

Imobilul este reabilitat termic si este unul dintre cele mai bine administrate blocuri de locuinte din zona. Accesul in imobil se realizeaza printr-un spatiu generos, curat.

O proprietate care poate deveni in scurt timp caminul dumneavoastra!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare