Apartament 4 camere Arcul de Triumf - Aviatorilor -Kiseleff

769.000 € (3.807 €/mp)
  • Bucuresti, Kiseleff
  • ID proprietate: RMX8764

Caracteristici


suprafaţa utilă202 mp suprafaţa construită230 mp camere4 dormitoare3 etaje4 / 1S+P+4E+5R băi4 anul construcţiei2007 tip imobilapartamente actualizat la10.01.2018

Descriere


Aceasta proprietate minunata este pregatita sa va primeasca si sa va ofere un stil de viata unic prin prisma calitatilor sale incontestabile. Are tot ce se doreste de la un apartament modern: garaj, boxa, spatii exterioare generoase unde poti petrece timp de calitate in aer liber, parcul la cateva minute de mers pe jos si de jur imprejurul imobilului multa verdeata si mai ales liniste. Finisajele sunt speciale, alese de catre designer asa incat proprietarii sa se simta ca la un hotel de 5 stele. Mobila a fost gandita pentru a oferi in acelasi timp comoditate si in acelasi timp sa dea senzatia de spatiu aerisit, oricunde te-ai afla in tot acest apartament generos. Dormitoarele sunt suficient de incapatoare si fiecare are baie proprie, gandite asa pentru a oferi intimitate toti membrilor familiei, dar si unui eventual oaspete. Proprietatea se vinde mobilatat si utilata ceea ce o face o investitie excelenta pentru cei ce doresc sa inchirieze imediat, fara alte costuri de amenajare.
Daca va doriti o locuinta cu o localizare premium, intr-o zona exclusivista, imi face placere sa va prezint acest apartament absolut deosebit!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Jacuzzi Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Lift WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare