apartament 3 camere, vanzare in proiect nou Petru Rares 1259

147.960 € (1.764 €/mp) + 19% TVA
  • Bucuresti, Titulescu
  • ID proprietate: RMX14111
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă83.9 mp suprafaţa construită91.72 mp camere3 dormitoare2 etaje1+2+3+4+5+6+7 / P+7E băi2 anul construcţiei2018 tip imobilapartamente actualizat la08.02.2018

Descriere


Va oferim spre vanzare un apartament cu 3 camere situat la etaj 3, in proiectul Petru Rares 1259.
Apartamentul ofera o vedere mixta, catre curtea interioara si strada Petru Rares, lumina soarelui intrand in casa dvs atat la rasarit cat si la apus.
Interiorul de 75mp utili creeaza un spatiu generos noilor proprietari, iar confortul sporeste prin finisajele de calitate folosite de catre dezvoltatori, lasand posibilitatea cumparatorului de veni doar cu mobilierul personal si sa locuiasca imediat dupa finalizarea tranzactionarii imobilului.
Data finalizarii proiectului este fixata la jumatatea anului 2019, timp necesar realizarii unui proiect durabil si calitativ, rezistent la cutremure de pana la 8,8 scara Richter, oferind astfel siguranta si confort la cele mai inalte standarde.

Va invitam in show-roomul nostru din str. Ioan Bianu 47, sa va putem prezenta proiectul mult mai detaliat cat si modalitatile de plata unde, in aceasta perioada, puteti beneficia de discounturi atractive o data cu lansarea constructiei.

Va asteptam cu drag.

Cartierul TITULESCU
Acest cartier este strabatut de bulevardul ce îi poarta numele, incepand de la Piata Victoriei si pana la intersectia cu bulevardul Banu Manta, la piciorul noului pasaj suprateran Basarab.

De-a lungul bulevardului in perioada anilor 80-90 s-au construit de o parte si de alta a sa o serie de blocuri de 10 etaje, foarte apreciate datorita suprafetelor generoase si a structurilor.

Intre Titulescu si Banu Manta, exista si o zona de case si de vile, zona extrem de linistita si apreciata.

Petru Rares 12 este situat la marginea acestei zone de case si vile.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Scară interioară
Alte spaţii
Lift WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare