Apartament 3 camere, tip duplex, vedere mixta lac-parc, Floreasca

2.500 €/lună (15 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Floreasca
  • ID proprietate: RMX16507
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă170 mp suprafaţa construită188.88 mp camere3 dormitoare2 etaje3+4 / 1S+P+3E+4R+5R băi3 anul construcţiei2013 tip imobilapartamente actualizat la21.07.2018

Descriere


Va prezentam un apartament de lux intr-un proiect rezidential care s-a nascut din dorinta de a face o cladire unica in Romania care satisface cele mai inalte cerinte de calitate. Confidentialitate este asigurata in principal de zona in care se afla cladirea, apoi de spatiile largi ale camerelor si teraselor. Mai mult decat atat, finisajele sunt ce cea mai inalta calitate.

Cladirea se desfasoara pe 5 niveluri (S + P + 3E + 4 si 5 retrase) si cuprinde 11 apartamente din care 4 sunt generos dimensionate - duplexuri. Cladirea se afla in etapa finala, predarea apartamentelor se poate face imediat. Locuintele au fost proiectate pentru a se potrivi perfect nevoilor familiilor, spatiile sunt generoase, astfel incat nici unul din cele 11 apartamente nu masoara mai putin de 91.22 de metri patrati.

Proiectul impresioneaza mai ales prin designul interior special (Philippe Starck si Sieger Design sanitare si accesorii, corpuri de iluminat Flos si Artemide, usi Rimadesio, switch-uri si videointerfoane Vimar), prin detaliile si finisaje atent lucrate (Onyx, marmura albastra - macauba , alb Carrara, travertine, Kashmir alb, negru absolut, podea Wenge etc ). 2 centrale Viessman (una pe gaz si una pe motorina), putere de procesare 250 KVA, rezervor de apa 500 l, instalatie de aer conditionat Daikin cu intrare de aer proaspat, acces rampa la garaj incalzit sunt doar cateva din lunga lista de beneficii care se vor bucura viitorii proprietari.

Imobilul dispune de 14 locuri de parcare in subteran, 10 locuri de parcare in fata blocului si boxe pentru toate apartamentele.

Acest apartament de tip dupolex, ofera o priveliste mixta catre lac si parc, este spatios, compus din 3 camere, iar compartimentarea permite un joc de imaginatie in ceea ce priveste amenajarea.


Nota: In pretul apartamentului sunt incluse suprafata construita + cota din spatiile comune + cota de teren aferenta

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Scară interioară Sistem de alarmă
Alte spaţii
Lift WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare