Apartament 3 camere, Stefan cel Mare

39.000 € (639 €/mp)
  • Bistrita, Stefan cel Mare
  • ID proprietate: RMX5278
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă61 mp suprafaţa construită73 mp camere3 dormitoare3 etajeParter / D+P+4E băi2 tip imobilapartamente actualizat la15.09.2017

Descriere


Agentia Imobiliara RE/MAX Bistrita DeLuxe, ofera spre vanzare în EXCLUSIVITATE un apartament cu 3 camere situat in una dintre cele mai linistite zone ale Bistritei; strada Stefan cel Mare. Acesta are avantajul ca este foarte aproape de unele spatii comerciale, institutie de invatamant, muzeu, dar in acelasi timp este pe o straduta retrasa de la bulevardul principal si are spatii verzi in jur, avand astfel un amplasament ideal.
Acest apartament are o suprafata utila de 61 mp, este situat la parter si este decomandat. Intrarea in imobil se face intr-un hol care ofera acces la toate camerele.
Imobilul este compus din 3 dormitoare, bucatarie, camara, balcon si doua bai. De asemenea, in cel mai scurt timp blocul urmeaza sa intre in reabilitare, constructie din caramida, foarte calduros, geamuri termopan. Pentru a va starnii si mai tare interesul, apartamentul mai dispune si de un beci in suprafata de 16 mp, avand intrarea direct din apartament. Pret negociabil!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol Debara
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare