Apartament 3 camere si gradina 67 mp. in zona Sub Cetate in Floresti

57.900 € (1.034 €/mp)
  • Floresti
  • ID proprietate: RMX11276
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă56 mp suprafaţa construită60 mp suprafaţa curte67 mp camere3 dormitoare2 etajeParter / P+3E+4R băi1 anul construcţiei2016 tip imobilapartamente actualizat la17.07.2018

Descriere


RE/MAX Invest va propune la vanzare cu comision zero % la cumparator, un apartament situat la parterul inalt al unui bloc de 3 etaje, cu o suprafata utila de 56 mp, in Floresti, pe strada Subcetate.
Interiorul , spatios, alcatuit din living cu bucatarie, 2 dormitoare, baie, este finisat in intregime, cu materiale de calitate superioara. Unul dintre dormitoare are un dressing, transformat din logia aferenta camerei. Baia este finisata si utilata complet.
Livingul spatios se deschide spre o gradina larga cu suprafata de 67 mp. La iesire din living, in exterior, este amenajata o debara, care ofera spatiu de depozitare suplimentar. Parcarea aferenta apartamentului se afla in continuarea gradinii, facilitand accesul in interior, sau chiar amenajarea unei parcari suplimentare in curte.
Este o oportunitate deosebita in a avea alaturi de confortul unui apartament spatios si superfinisat propria gradina, in apropierea padurii, departe de trafic si poluare.
Va invit la vizionarea acestui apartament deosebit!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Alte spaţii
Debara Grădină
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare