| Apartament 3 camere Selimbar | 0% COMISION |

73.000 € (913 €/mp)
  • Selimbar
  • ID proprietate: RMX17149

Caracteristici


suprafaţa utilă80 mp suprafaţa construită96 mp camere3 dormitoare2 etajeParter / P+2E băi1 anul construcţiei2018 tip imobilapartamente actualizat la12.07.2018

Descriere


Predare 30 septembrie la cheie!

Ultimele apartamente disponibile!

RE/MAX Professionals va propune spre vanzare apartament cu 3 camere, generos și luminos, situat în Localitatea Selimbar, zona Octavian Goga, intr-un imobil cu doar 2 nivele,
Cu suprafață utila de 80 mp + terasa 12 mp , apartamentul este compus din living și bucătărie, 2 dormitoare, 2 bai un balcon și o terasă spatioasa.

Apartamentul este situate intr-o zona linistita beneficiind de drum de acces, locuri de joaca pentru copii si transport public.
Apartamentul se vinde complet utilat. iar materialele folosite fiind de cea mai bună calitate. Inchiderile exterioare din caramida tip POROTHERM au o grosime a peretilor de 30 cm + termosistem exterior 10 cm. Tâmplarie PVC - QFORT cu geam termopan cu 3 foi sticla, glafuri - piatra naturala, casa scarii fiind placata cu piatra.

Compartimentarile interioare din zidarie caramida tip POROTHERM la parter si mansarda, au grosimea peretilor de 25 cm. Tencuielile, gletul si vopsele lavabile folosite marca Knauf. Faianta bucatariei si a baii este la alegerea clientului. Usile sunt marca Porta Doors din pal perforat, iar glafurile din piatra naturala

Apartamentele beneficiaza de centrala termica cu tiraj fortat – turbo in condensatie – 24 Kw -Viessmann, calorifere si thermostat.
Pardoseli: sapa + gresie pentru spatiile tehnice, gresie pentru bai,parchet laminat 12mm.
De asemenea in pretul apartamentului sunt incluse imprejmuirea cu gard din fier forjat pe o latura si gard bordurat pe trei laturi. Parcare pavata cu dale de beton inclusiv calea de acces intrare principala (1 loc de parcare ).


Pentru detalii contactati-ne la numarul de telefon 0773969256 sau prin e-mail diana.dragomir@remax.ro

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Alte spaţii
Curte
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare