Apartament 3 camere,parter,Cazaban

58.000 € (894 €/mp)
  • Oradea, Iosia
  • ID proprietate: RMX14231
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă64.9 mp suprafaţa construită72 mp camere3 dormitoare2 etajeParter / P+4E băi2 anul construcţiei1984 tip imobilapartamente actualizat la08.08.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE!Comision 0% la cumparator!
RE/MAX Family va ofera spre vanzare un apartament spatios aflat intr-o zona linistita a orasului , in imediata apropiere a Arenei Antonio Alexe si a raului Crisul Repede.
Locuinta situata la parter inalt intr-un bloc cu 4 etaje,beneficiaza de o suprafata utila de 65 mp.si o logie de 4.07 mp care poate fi amenajata dupa bunul plac, atat ca spatiu de relaxare cat si ca spatiu cu diverse utilizari.
Apartamentul este foarte bine compartimentat;din holul spatios care permite amenajarea unei garderobe,se deschid 3 camere ,o bucatarie, 2 bai si o logie..Dormitoarele au ferestrele orientate spre curtea interioara amenajata cu spatiu verde ,bine ingrijit, asigurand linistea necesara odihnei si linistii la finalul zilei.In camere, podelele sunt din parchet lemn masiv stejar,in baia mare dotata cu cada podeaua este din marmura iar in cea de_a doua baie avem gresie. Suprafetele vitrate ale apartamentului au montate rolete din lemn.Demn de mentionat este si existenta logiei din care este acces direct in boxa aflata chiar sub apartament,spatiu ideal pentru depozitare..Spatiul generos permite noilor proprietari sa dea viata visului de a avea un camin confortabil si intim.
Locuinta se remarca prin localizarea exceptionala ,in imediata vecinatate a Arenei Antonio Alexe,podul nou peste raul Crisul Repede,care permite accesul facil la punctele principale de interes ale orasului,scoli,gradinite ,centre comerciale si centre de agrement.
Toate aceste avantaje fac din acest imobil locuinta ideala atat pentru familii tinere cu copii cat si pentru varstnici .
Va invit ,cu drag,la vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Internet
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol Debara
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare