Apartament 3 camere Mezanin - Floreasca

218.010 € (1.730 €/mp) + 19% TVA
  • Bucuresti, Floreasca
  • ID proprietate: RMX10596
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă126 mp suprafaţa construită168 mp camere3 dormitoare2 etajeParter / D+P+10E băi2 anul construcţiei2017 tip imobilapartamente actualizat la13.07.2018

Descriere


Remax Estates va pune la dispozitie un proiect nou, îndrăzneţ, situat într-o locaţie de excepţie a capitalei - zona Floreasca.
Acest proiect este conceput cu un design îndrăzneţ, abordând încrezător influenţe nordice, folosind produse de o calitate excepţională.
Proiectul pune la dispoziţia clienţilor săi apartamente de 2, 3 şi 4 camere, care aduc în prim-plan accente urban-moderne, o reinterpretare a stilului industrial, o noutate din punct de vedere al designului interior în proiectele rezidenţiale noi ale Capitalei. De asemenea, clienţii noştri nu vor avea stresul găsirii unui loc de parcare când ajung acasă datorită locurilor de parcare subterane existente.

Design îndrăzneţ
Complexul se distinge prin stilul simplu abordat, aproape grafic. Pentru continuitatea designului minimalist, uşile interioare cu toc ascuns sunt perfecte. Astfel, acesta a ales uşile interioare cu toc ascuns Filomuro pentru eleganţa lor. Uşile se întind pe toată înălţimea peretelui, iar tocul nu întrerupe armonia liniilor şi a spaţiului din apartament. Sistemul de iluminat este unul economic, păstrând în acelaşi timp linia urban-modernă a proiectului.
Finisajele alese sunt moderne şi de calitate, numele implicate în proiect fiind de rezonanţă pentru arhitecţii şi designerii de interior. Băile poartă amprenta Porcelanosa-Lider în fabricarea de plăci ceramice, implicându-se masiv în cercetările din domeniu şi inovând în permanenţă acest sector. Grupul este specializat în plăci ceramice în formate şi finisaje extrem de variate, remarcându-se prin tehnologia de fabricare, designul inovator şi calitatea imbatabilă.
Am ales pentru apartamentele noastre obiecte sanitare elegante, realizate din materiale de înaltă calitate care au fost, de asemenea, premiate pentru design-ul lor, Roca Design. Astfel, puteţi beneficia de o calitate şi design de lux la un preţ convenabil. Acestea fiind detalii care aduc plus valoare şi personalitate proiectului.
Apartamentul este format dintr-un living (27mp), dormitor, bucataarie, doua bai, dressing si un balcon.
PROMOTIA VERII !!! Loc de parcare + boxa GRATUIT !!! Oferta valabila pana pe 15 iulie .
Va invitam la vizionare.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon Pază permanentă
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol Lift WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare