Apartament 3 camere in Centru proiect nou 2018

109.300 € (1.539 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Central
  • ID proprietate: RMX14819
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă71 mp suprafaţa construită90 mp camere3 dormitoare2 etaje3 / 1S+P+4E+5R băi2 anul construcţiei2018 tip imobilapartamente actualizat la24.04.2018

Descriere


RE/MAX Grup de Lux va propune sa achizitionati FARA COMISION un apartament situat la etajul 3 intermediar al unui imobil a carui finalizare va fi in 2019.
Constructorul acestui proiect are istoric in domeniul dezvoltarilor imobiliare clujene.
Apartamentul are o suprafata de 71 mp, terasa de 8 mp, este compus din 2 dormitoare, 2 bai, living, bucatarie decomandata.
Imobilul are lift, garaj subterane, parcari exterioare, zona verde privata. Pentru mai multe detalii putem programa o intalnire cu dezvoltatorul.
Pozitia imobilului este una privilegiata datorita zonei centrale mult dorite de catre tinerii care nu au timp de pierdut in trafic.
Imobilul are termen de predare in mai 2019. Apartamentul se va preda semifinisat, cu: sapa, un rand de glet, tamplarie termopan, usa intrare, instalatii trase la pozitie, calorifere, centrala termica. Terasele, balcoanele, spatiile comune si spatiile exterioare se predau complet finisate.
Pretul afisat este fara TVA, pentru conditii optime de cumparare, fara credit. Pentru alte variante de plata, pretul se va personaliza. Apartamentul dispune de un loc de parcare, fara a exista obligativitatea cumpararii lui.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare