Apartament 3 camere Herastrau - Nordului

1.200 €/lună (10 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Soseaua Nordului
  • ID proprietate: RMX17846

Caracteristici


suprafaţa utilă100 mp suprafaţa construită115 mp camere3 dormitoare2 etaje4+5 / P+5E băi1 anul construcţiei2010 tip imobilapartamente actualizat la09.08.2018

Descriere


Situat in frumoasa zona Herastrau, acest apartament de lux cu doua dormitoare oferă locația perfectă pentru tine sa locuiesti în orașul mereu treaz!
Acest apartament este o alegere excelentă pentru cupluri sau familii.
Este compus dintr-un living superb cu canapea extensibilia si masa de 8 persoane - bucatarie complet mobilata si utilata - 1 dormitor matrimonial mobilat - 1 birou cu canapea extensibila. 1 baie complet utilata (cada si feon) - terasa mare si se inchiriaza cu 1 loc de parcare subteran
Dispune de incalzire/racire centralizata (ventiloconvectoare).
Apartamentul se bucura de un design elegant, dar confortabil, cu ferestre mari in intreg spatiul, care permit luminii naturale sa umple acest loc cald și primitor.
Livingul mare este mobilat cu o canapea confortabilă și un TV, perfect pentru relaxare după o zi de plimbari sau de munca. Bucătăria modernă este complet echipată , permițându-ti sa pregatesti propriile mese gătite în casă.
Dormitoarele sunt mobilate cu paturi confortabile, și un spațiu amplu de depozitare, asigurând o tranziție ușoară mutarii tale.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Pază permanentă Spații agrement
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe TV
Alte spaţii
Lift
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare