Apartament 3 camere Dorobanti

294.594 € (3.378 €/mp)
  • Bucuresti, Dorobanti
  • ID proprietate: RMX14237
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă87.2 mp suprafaţa construită103.22 mp suprafaţa curte116.32 mp camere3 dormitoare2 etajeParter / 1S+P+5E băi2 anul construcţiei2017 tip imobilapartamente actualizat la13.07.2018

Descriere


Agentia RE/MAX Estates va ofera spre vanzare apartamente cu 2 si 3 camere situate intr-un complex rezidential exclusivist, situat in cartierul Dorobanti la doua minute de parcul Gradina Icoanei, reprezinta fara indoiala unul dintre cele mai exclusiviste proiecte rezidentiale din aceasta zona. Aflandu-se fara indoiala in cea mai cautata zona a Bucurestiului aveti acces catre toate zonele importante ale orasului.

Avand toate coordonatele unui ansamblu rezidential de exceptie ce se diferentiaza net fata de oferta existenta pe piata prin pozitionarea sa intr-o zona istorica de mare tinuta, avand un regim de inaltime mic (P+5), prietenos cu mediul inconjurator.
Complexul este dotat cu finisaje de inalta calitate, atent alese, parcare subterana, paza, boxe, lift si centrala proprie. Acesta a fost finalizat la sfarsitul anului 2017 si pentru a putea vedea apartamentul si toate dependintele sale, va stam la dispozitie cu un program de vizionare flexibil.
Parcare subterana dispune de 10 locuri de parcare subterana la pretul de 17.000 Euro /loc + boxa iar accesul se face cu lift auto . Spatiu separat pentru paznic .

Apartamentele se dau cu peretii gletuiti si finisati la alb , usa de intrare , geamuri tripan Schuko,instalatia electrica se va executa dupa dorinta clientului .
Pentru o prezentare completa a spatiilor de locuit si a finisajelor de inalta calitate, nu ezitati sa ne contactati.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon Pază permanentă Videointerfon
Dotări
Alte spaţii
Lift Pivniță WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare