Apartament 3 camere decomandat Siretului

64.900 € (969 €/mp)
  • Sibiu, Hipodrom 4
  • ID proprietate: RMX11502
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Video


Caracteristici


suprafaţa utilă67 mp suprafaţa construită80 mp camere3 dormitoare3 etaje4 / 1S+P+4E băi2 anul construcţiei1983 tip imobilapartamente actualizat la08.06.2018

Descriere


Pentru cei care cauta un apartament de 3 camere decomandat, acum e momentul!

Fara comision la cumparator, reprezint exclusiv vanzarea acestui apartament de 3 camere decomandat cu o suprafata utila de 67mp, bucatarie inchisa utilata si mobilata, hol cu spatii de depozitare, 2 bai, balcon inchis. Apartamentul este situat la etajul 4 aducand un plus de liniste si intimitate. Blocul are acoperis din tigla eliminand riscul de infiltratii. Orientarea sud-vestica aduce soarele si lumina naturala in apartament protejand spatiul ambiental.

Zona are o reputatie buna in cartierul Hipodrom 4 oferind acces rapid catre Parcul Sub Arini, Padurea Dumbrava cu Gradina ZOO, Muzeul Astra, pista de biciclete, zona centrala, Cisnadioara, Paltinis. In apropiere sunt spatii comerciale, restaurante, biserica, gradinite, scoala. mijloace de transport in comun. Parcarea se realizeaza stradal. Din bloc se face accesul intr-o curte interioara care in anul 2018 va fi amenajata de catre primarie cu spatii verzi, trotuare si parcari.

Viitorii proprietari vor beneficia de liniste, intimitate si siguranta. Apartamentul se potriveste atat pentru locuit cat si pentru investitie. Nu necesita renovare oferind astfel posibilitatea locuirii imediate dupa cumparare.

Nu pierdeti ocazia de a fi noul proprietar! Pentru detalii suplimentare, va stau cu drag la dispozitie!

Pentru agentii imobiliari/colaboratori: OFERIM COMISION pentru colaborare in vederea vanzarii!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase
Alte spaţii
Pivniță WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare