Apartament 3 camere decomandat Blv Mihai Viteazu

66.900 € (836 €/mp)
  • Sibiu, Mihai Viteazul
  • ID proprietate: RMX15873
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă80 mp suprafaţa construită96 mp camere3 dormitoare2 etaje8 / D+P+10E băi1 anul construcţiei1970 tip imobilapartamente actualizat la21.05.2018

Descriere


Pentru cei care cauta un apartament de 3 camere decomandat, acum e momentul!

Fara comision la cumparator, reprezint exclusiv vanzarea acestui apartament de 3 camere decomandat cu o suprafata utila de 80mp, bucatarie inchisa utilata si mobilata, hol cu spatii de depozitare, baie cu geam, balcon. Apartamentul este situat la etajul 8 din 10. Incalzirea se realizeaza centralizat de la o centrala termica din apropiere. Blocul dispune de lift, interfon la intrarea in scara, pivnita. Orientarea aduce soarele si lumina naturala in apartament. Parcarea se realizeaza stradal

Zona are o reputatie foarte buna. Pozitia imobilului faciliteaza accesul catre toate punctele de interes public ale orasului, iar in apropierea acestuia gasim spatii comerciale, scoli, gradinite, banci, piata agroalimentara, aprozar, parc, loc de joaca pentru copii, statii autobuz.

Viitorii proprietari vor beneficia de accesul foarte rapid catre toate punctele de interes ale orasului si de o panorama frumoasa, avand posibilitatea de a amenaja aprtamentul dupa bunul plac . Apartamentul se potriveste atat pentru locuit cat si pentru investitie.

RE/MAX XUX va ofera COMISION 0% si consultanta imobiliara gratuita la achizitionarea acestei oferte imobiliare.

Nu pierdeti ocazia de a fi noul proprietar! Pentru detalii suplimentare, contactati-ma la 0744208031 , va stau cu drag la dispozitie!

Pentru agentii imobiliari/colaboratori: OFERIM COMISION pentru colaborare in vederea vanzarii!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare