Apartament 3 camere, cu panorama deosebita, Avantgarden

67.000 € (957 €/mp)
  • Brasov, Avantgarden
  • ID proprietate: RMX4386
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă70 mp suprafaţa construită90 mp camere3 dormitoare2 etaje6 / P+7E băi1 anul construcţiei2011 tip imobilapartamente actualizat la06.11.2017

Descriere


Bun venit!
Va invit sa descoperiti in prezentarea ce urmeaza, unul dintre cele mai bine impartite apartamente de 3 camere din cartierul Avantgarden. Cu o suprafata totala de 75 mp din care 70 mp utili ai apartamentului si 5 mp ai terasei, imobilul a fost gandit pentru a satisface exigentele oricarei familii, indiferent de componenta acesteia iar modul in care a fost compartimentat il face sa fie o optiune viabila pentru orice cumparator.

Impartirea apartamentului:
Zona de zi este alcatuita dintr-un living extrem de spatios si luminos,, o terasa spatioasa, ideala pentru a servi masa pe timp de vara, sau pentru momente de relaxare in familie. Sau, asa cum o vad eu, locul ideal pentru a juca carti cu prietenii duminica.
Bucataria este inchisa, lucru destul de rar intalnit la constructiile noi si se bucura de lumina soarelui pe tot parcusul zilei.
Grupul sanitar al apartamentului a fost modificat, momentan acesta dispune de cada dar si de cabina de dus, de amintit totusi faptul ca se poate construi si un al doilea grup sanitar dar actualii proprietari au decis sa foloseasca spatiul ca si dressing.
Dormitoarele sunt foarte spatioase, dormitorul matrimonial este pozitionat catre Vest si ofera o panorama deosebita asupra orasului, vederea fiind catre Tampa si Centrul Istoric al Brasovului. Al doilea dormitor este pozitional in coltul opus al apartamentului, dispune de iesire pe terasa si ofera vedere spre gradina interioara.

Finisajele.
Apartamentul este extraordinar impartit, foarte spatios, camerele sunt mari si bine impartite dispune de absolut tot ce va puteti dori sau imagina la un apartament modern. Cumparat in stadiu de proiect, apartamentul a fost personalizat de catre proprietari. Diferentele se vad in principal la tocaria interioara, la calitatea materialelor ceramice folosite in bai si la obiectele sanitare alese, dar si la parchet.

Localizarea.
Cartierul Avantgarden este situat în zona de nord-vest a municipiului Brașov, în apropiere de DN1/E68, ieșirea spre Făgăraș-Sibiu, dar și cu acces rapid către ocolitoarea Brașovului (E574).

Avantaje zona:
Zonă rezidențială nouă, liniștită, situată la 7 minute de centrul orașului;
Shopping: Billa, Penny Market, Metro, ELIANA mall, Auchan City, Brintex, Hornbach, piaţă agro-alimentară;
La 5 minute de grădinițe și școli generale;
Gradiniţa OAC este situată în zona centrală a cartierului Avantgarden 3;
La 6 minute de Paradisul Acvatic și 2 minute de un teren de fotbal acoperit;
Locuri de joacă amenajate pentru copii: Kinderland;
Divertisment: cinematograful Cityplex;
În apropiere: Coresi Shopping Resort; clinici private, farmacii, reprezentanțe auto, benzinării, biserici; campusul ecologic al Universităţii Transilvania;
Loc de parcare inclus in pret

Celor interesati de apartament, le transmit ca acesta este in curs de eliberare, ca este disponibil pentru vizionari incepand de astazi si ca ii astept cu drag sa vada o proprietate deosebita.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Aragaz
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare