Apartament 3 camere Baneasa

148.000 € (1.850 €/mp) + 19% TVA
  • Bucuresti, Baneasa
  • ID proprietate: RMX10859
Comision 0% Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă80 mp suprafaţa construită104 mp camere3 dormitoare2 etaje1 / 1S+P+5E băi2 anul construcţiei2018 tip imobilapartamente actualizat la15.03.2018

Descriere


Complexul este amplasat într-o zonă linistită, sigură, curată şi verde, la caţiva metri distanţă de padurea de stejari Băneasa. Cuprinde 43 de apartamente confortabile cu suprafeţe generoase şi compartimentări moderne, cu sauna şi SPA, cu parcare subterană (sistem Klaus) şi două lifturi (unul special pentru SPA), cu grădini private la parter.
Suprafaţa desfasurată totală a ansamblului este 3,855 metri pătraţi şi este compus din 13 apartamente cu 2 camere, 20 apartamente cu 3 camere şi 10 apartamente cu 4 camere.

Interioarele moderne sunt proiectate de arhitecți italieni la cele mai înalte standarde, dispun de accesorii elegante sinonime cu stilul de viată luxos, în timp ce locația îți oferă o priveliște încântătoare.

Dacă alegi un apartament de tip penthouse panorama superbă completează atmosfera, iar caracteristicile ansamblului fac ca acesta să fie cartierul ideal pentru investitori și cumpăratori în același timp.

Terasele spațioase de peste 100 mp pentru apartamentele de tip penthouse te invită să privești către pădurea de stejari.
Împrejurimile generoase ale zonei Băneasa oferă numeroase opțiuni de agrement:

Pacea și liniștitea pe care ți-o oferă cele 200 de hectare ale pădurii de stejar;
O serie de facilități sportive ale zonei : teren de tenis, teren de golf, piscină, fitness;
Băneasa Shopping Center la doar câteva minute;
Grădina Zoologică, Aeroportul Otopeni.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Fitness Pază permanentă Spa Spații agrement
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte comună Grădină Irigații Lift Saună WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare