Apartament 3 camere - Aviatiei

187.000 € (2.791 €/mp)
  • Bucuresti, Aviatiei
  • ID proprietate: RMX16735
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă67 mp suprafaţa construită81 mp camere3 dormitoare2 etaje2 / 1S+P+6E băi2 anul construcţiei2017 tip imobilapartamente actualizat la20.07.2018

Descriere


Agentia RE/MAX Estates va propune spre vanzare un apartament de 3 camere, situat intr-o zona linistita din nordul capitalei (Cartier Aviatiei).
Imobilul este finalizat in noiembrie 2017, avand regimul S+P+6E (42 de apartamente) dotat cu locuri de parcare pentru fiecare apartament, lift, supravegheat cu camera video si interfon.
Mijloace de transport in comun: imobilul se afla la 5 minute de stratie de tramvai (nr. 5) respectiv autobus ( nr. 135 si nr. 112) si de 7 minute de statia de metrou Aurel Vlaicu. La 1 minut de imobil se afla zona SPA AVIATIEI.
Apartamentul este semidecomandat si se afla la etajul 3, avand o suprafață construită de 81 suprafata utila este de 66.76 , finisat la cheie, cu parchet de 14 cm, gresie faianta Porcelanosa, Usi Pinum, mobilier Rovere, complet mobilat si utilat ( Smart TV, plita, hota, cuptor, frigider, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, central termica proprie Immergas). De asemenea, este dotat cu, apometre, contor electric + contor de gaze proprii.
LOC DE PARCARE INCLUS!!!
Va invitam la vizionare !

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase
Alte spaţii
Lift WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare