Apartament 3 camere Aviatiei

1.000 €/lună (13 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Aviatiei
  • ID proprietate: RMX11354

Caracteristici


suprafaţa utilă78 mp camere3 dormitoare2 etaje4 / 1S+P+6E băi2 anul construcţiei2017 tip imobilapartamente actualizat la13.07.2018

Descriere


Agentia RE/MAX Estates va propune spre inchiriere un apartament de 3 camere, situat in Aviatiei, Sector 1 Bucuresti

Imobilul este finalizat in noiembrie 2017, avand regimul S+P+6E (42 de apartamente) , dotat cu locuri de parcare pentru fiecare apartament, lift, supravegheat cu camera video si interfon.

Mijloace de transport in comun: imobilul se afla la 5 minute de statie de tramvai (nr. 5) respectiv autobus ( nr. 135 si nr. 112) si de 7 minute de statia de metrou Aurel Vlaicu. La 1 minut de imobil se afla zona SPA AVIATIEI.

Apartamentul este semidecomandat si se afla la etajul 4, avand o suprafață construită de 82 mp, suprafata utila este de 78 mp , finisat la cheie, cu parchet de 14 cm, gresie faianta Porcelanosa, Usi Pinum, mobilier Rovere, complet mobilat si utilat ( Smart TV, plita, hota, cuptor, frigider, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, centrala termica proprie Immergas). De asemenea, este dotat cu apometre, contor electric +contor de gaze proprii și un loc de parcare.

Va invitam la o vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon Pază permanentă Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase TV
Alte spaţii
Curte comună Lift WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare