Apartament 3 camere - 80mpu - 0% COMISION

78.000 € (975 €/mp)
  • Selimbar
  • ID proprietate: RMX17380

Caracteristici


suprafaţa utilă80 mp suprafaţa construită96 mp suprafaţa curte60 mp camere3 dormitoare2 etajeParter / P+2E băi2 anul construcţiei2018 tip imobilapartamente actualizat la12.07.2018

Descriere


Va propunem spre vanzare apartament cu 3 camere, generos și luminos, situat în Localitatea Șelimbăr, zona Octavian Goga, într-un imobil cu doar 2 nivele,
Cu suprafață utila de 80 mp + terasa 12 mp + gradina 60mp ,

Apartamentul este compus din living și bucătărie, 2 dormitoare, 2 bai și o terasă spațioasa.

Apartamentul este situate într-o zona liniștita beneficiind de drum de acces, locuri de joaca pentru copii și transport public.
Apartamentul se vinde complet utilat. iar materialele folosite fiind de cea mai bună calitate.

Închiderile exterioare din cărămida tip POROTHERM au o grosime a pereților de 30 cm + termosistem exterior 10 cm. Tâmplărie PVC - QFORT cu geam termopan cu 3 foi sticla, glafuri - piatra naturala, casa scării fiind placata cu piatra.

Compartimentările interioare din zidărie cărămida tip POROTHERM la parter si mansarda, au grosimea pereților de 25 cm. Tencuielile, gletul si vopsele lavabile folosite marca Knauf. Faianța bucătăriei și a băii este la alegerea clientului. Ușile sunt marca Porta Doors din pal perforat, iar glafurile din piatra naturala.

Apartamentele beneficiază de centrala termica cu tiraj forțat – turbo în condensatie – 24 Kw -Viessmann, calorifere si termostat.
Pardoseli: sapa + gresie pentru spatiile tehnice, gresie pentru bai,parchet laminat 12mm.

De asemenea în prețul apartamentului sunt incluse împrejmuirea cu gard din fier forjat pe o latura si gard bordurat pe trei laturi. Parcare pavata cu dale de beton inclusiv calea de acces intrare pricipala (1 loc de parcare inclus).

Termenul de predare : 30 septembrie 2018, avansul minim este de 10% din valoarea apartamentului.

Pentru detalii contactați-ne la numarul de telefon 0773969256 sau prin e-mail diana.dragomir@remax.ro

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Alte spaţii
Curte
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare