Apartament 3 camere, 135 mp utili+ Gradina 200 mp, Avantgarden

158.000 € (1.170 €/mp)
  • Brasov, Avantgarden
  • ID proprietate: RMX9575

Caracteristici


suprafaţa utilă135 mp suprafaţa construită160 mp suprafaţa curte200 mp camere3 dormitoare2 etajeParter / D+P+8E băi1 anul construcţiei2012 tip imobilapartamente actualizat la07.08.2018

Descriere


Bun venit!
Am placerea sa va prezint un apartament superb, spatios, finisat la nivel de lux si aflat in cartierul Avantgarden.
Imobilul propus spre vanzare este cu adevarat spectaculos, spun acest lucru nu doar prin prisma calitatii finisajelor interioare dar si datorita gradiniii exterioare, amenajata cu gazon si copacei Tuia. Fiind situat la parter, apartamentul este o adevarata oaza de liniste si lumina, o proprietate superba, foarte spatioasa si extrem de luminoasa, ce dispune de avantajul suprafetei vitrate mari, care sporeste frumusetea apartamentului.
Imobilul este extraordinar impartit, foarte spatios, camerele sunt mari si bine impartite, dispune de absolut tot ce va puteti dori sau imagina la un apartament modern. Cumparat in stadiu de proiect, apartamentul a fost personalizat de catre proprietari. Diferentele se vad in principal la tocaria interioara, la calitatea materialelor ceramice folosite in bai si la obiectele sanitare alese, dar si la parchet. Tot ce inseamna mobilier, este facut la comanda, astfel apartamentul se ofera spre vanzare complet mobilat si utilat.
Apartamentul dispune de loc de parcare si spatiu de depozitare aflat in gradina.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon Pază permanentă
Dotări
Frigider Mașină de spălat rufe
Alte spaţii
Boxă la subsol Grădină Lift
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare