Apartament 2 camere In zona Centrala

73.000 € (1.123 €/mp)
  • Brasov, Brasovul Vechi
  • ID proprietate: RMX11311
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă65 mp suprafaţa construită78 mp camere2 etaje2 / P+2E+M băi1 anul construcţiei1980 tip imobilapartamente actualizat la20.03.2018

Descriere


Va oferim spre vanzare o proprietate aflata intr-o zona centrala si foarte linistita, nu departe de Cetatea Brasovului si parcul central ‘’Nicolae Titulescu’’. Amplasamentul este unul deosebit deoarece este suficient de retras de traficul orasului, dar in acelasi timp nu este foarte departe de centrul cetatii vechi a Brasovului unde gasim zona turistica si comerciala situata in Piata Sfatului si vestitele strazi Republicii si Muresenilor.
Locatia mai exacta a apartamentului propus spre vanzare este pe strada Simion Barnutiu si face parte dintr-un bloc ce ofera intimidate datorita numarului restrans de unitati locative, fiind structurat pe doua nivele si o mansarda (P+2+M).
Aceasta proprietate se preteaza foarte bine si la o afacere de genul regim hotelier dar si ca locuinta proprie, fiind compus din doua camera semidecomandate, foarte spatioase si luminoase, care au o priveliste panoramica deosebita.
Fiind renovat in totalitate in anul 2006, incepand de la instalatia electrica si sanitara pana la ferestrele si usile din lemn stratificat cu geam termopan, apartamentul se preda utilat si mobilat exact cum se vede si in poze.
Acest imobil dispune si de o pivnita de 6-7 metrii patrati utili.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe
Alte spaţii
Boxă la subsol
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare