Apartament 2 camere * Direct Dezvoltator * Lângă benzinărie

35.900 € (907 €/mp)
  • Sibiu, Hipodrom 4
  • ID proprietate: RMX16002

Caracteristici


suprafaţa utilă39.6 mp suprafaţa construită47.2 mp camere2 dormitoare1 etaje1+2 / P+2E băi1 anul construcţiei2018 tip imobilapartamente actualizat la14.06.2018

Descriere


Ultimele apartamente disponibile în Calea Cisnădiei chiar lângă benzinăria EurOIL, direct de la DEZVOLTATOR, cu COMISION ZERO, reprezintă ocazia unică pentru cei care vor o casă nouă, construită la cele mai ridicate standarde, în perimetrul orașului. Poziționarea excelentă la nivelul orașului SIbiu, face accesibile obiectivele din oraș atât pe jos, cât și cu mașina, fără complicații și aglomerație. Apartamentelele, la rândul lor, sunt excelent compartimentate, construite din materiale de calitate înaltă, cu o compartimentare inteligentă, practică și care poate fi adaptată, GRATUIT, după preferințele clienților. Prațul pe metru pătrat este o afacere pentru cumpărători, fiind fără discuție vorba despre o investiție care va aduce o creștere a prețului accelerată, în anii care vin.
Cele mai accesibile apartamente din imobil oferă un cofnort suficient pentru o familie la început de drum, cu un dormitor spațios, living și bucătărie.
Sunt disponibile trei tipuri de apartamente, cu prețuri adaptate la suprafețele acestora și la nevoile fiecăruia. La etajul superior, proprietarii vor primi și o mansardă, pe care o pot compartimenta după bunul plac, inclusiv într-un apartament suplimentar. Practic, spațiul cumpărat se dublează, la un cost extrem de mic.

- Tip 1 : 39,65 mp utili ( compus din 2 camere + bucatarie inchisa + baie + balcon )
- Tip 2 : 48,16 mp utili ( compus din 2 camere + bucatarie inchisa + baie + balcon generos )
- Tip 3 : 53,75 mp utili ( compus din 3 camere , bucatarie open space + baie + balcon generos )
Apartamentele se predau la gri avansat, cu centrală termică performantă, calorifere, pereți acoperiți cu glet și gata pentru aplicarea de vopsea lavabilă.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare